Quí som ?     Què us oferim ?

Acompanyar un nen en el seu desenvolupament es una aventura molt especial i apassionant, tant per ell com per als seus pares i tota la família, molt especialment en l'etapa de 0-3 anys.

I no es una tasca senzilla, tots ho sabem prou ! Demana temps, paciència, dedicació i compromís.

I tot això  ho volem donar als nostres petits.

Però el nostre món d'adults, de vegades tan exigent, no ho posa gens fàcil.

Professionals de l'educació infantil, ens oferim a ser un col·laborador lleial i vocacional de les famílies, ajudant-les a fer una mica més fàcil la concil·liació familiar i social. 

Amb un nombre reduït de nens, una atenció molt personalitzada i ben sintonitzada amb el que els pares volen per als seus petits. 

Cada nen té les seves necessitats específiques, que els pares coneixeu millor que ningú. Nosaltres volem prendre el relleu quan vosaltres sereu més lluny i donar suport i continuïtat al vostre esforç.

Amb respecte per l'individualitat del petit, amb cura de les seves necessitats d'iniciativa, autoafirmació, relació i comunicació, i, sobre tot, en permanent contacte amb la família per compartir una tasca apassionant i també la satisfacció de gaudir dels seus petits/enormes progressos diaris.

Tot això amb un horari ampli, personalitzable i en un ambient acollidor, lluminós i amb fàcil accès a la Rambla del Celler, 121, al centre de Sant Cugat.

I ara, també al nostre nou espai dedicat especialment als més petits, tot just a uns quants metres, al número 119 de la mateixa Rambla del Celler.